Alla inlägg den 7 april 2011

Av annica johansson - 7 april 2011 17:56

Ja ingen i dessa trakter har väl undgått stormarna som härjar där ute. Nästan så jag hugger tag i köksbordet när det blåser till =) Fast jag tror nog inte köksbordet har en chans att följa med. Växthuset har dock blåst sönder. Som tur var var gubben ut och kollade så bitarna stannar kvar på gården, för själv vägrar jag gå ut nåe mer i dag.


Var ut med hundarna på åkern, ja det ska ju va jag till det. Slöheten slog till, hade ju tänkt mig en tur till skogen men valde den närmare vägen.


Jag själv höll på blåsa sönder där ute på vidderna men hundarna hade superkul, jagade löv som flög omkring, tur de missade harstackarn vi skrämde upp. Jag beslutade då att gå hem och låta kaninen få vara ifred.

  Sist jag gick här var det fullt med snö =)


Ska man se saker å ting positivt, angåeende denna storm så är det att; torkar det inte upp nu så gör det väl det aldrig :)


Sist men inte minst tänker jag bjuda på lite foton som jag tagit i veckan.


Vi startar med lite vårtecken.

   Härligt med videknopparna :)


  Tibastknopp är inte helt fel de heller....


Knäppte även kort på ett par guldlöv =)

  Är från min Jasminbuske, där solen ligger på från baksidan.


Sen över till dessa fåglar jag envist försöker fota....

   Jag såg att det satt en fågel i buskarna, men såg bara siluetten av den. Nu ser jag att det är en underbar söt bofink :)


       Ja dessa svanar kom jag ju inte så nära som jag hade hoppats på, men några skapliga blev det iaf, med tanken på förutsättningarna jag hade...  Denna fågel har jag ingen aning om vad det är. De flög upp från åkern medans jag gick till svanarna. De enda fåglar jag så här på rak arm kan säga lever på åkermarken är sånglärkan, men kan tyvärr inte artbestämma den. Jag är glad att den fastnade på linsen med tanken på dess hastighet =)


Ja i förra blogginlägget berättade jag om slagsmål mellan kråkor och duvhöken. Fick dom på bild än om det vart suddigt, här skulle man haft en turbokamera och ett lugn själv för att hinna med i svängarna, kan lungt påstå att det gick undan och att jag lyckades fånga nått på linsen räckte för att jag skulle få ett minne av denna upplevelse.


Så här såg nog de flesta korten ut jag fick, knäpte säkert 20 kort.

  massa trädgrenar å nått suddigt flygande


    Här ser man hur höken slgit omkull en kråka i luften. Det jag såg och vet så kom ingen till skada. Kråkorna lyckades jaga iväg de två hökarna när jag var kvar.


Även totalt misslyckade kort kan bli fina, som detta

  ser nästan ut som et tavla, själv tycker jag detta kort blev läckert :)


Tack å hej för denna gång....


Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards