Alla inlägg den 30 september 2010

Av annica johansson - 30 september 2010 13:16

Ja då var denna dag till ända om man ser på jobbfronten. Det bar in till Gävle och en föreläsning om barn och naturvetenskap.


Genom att jag läst på förskollärarlinjen med bla. inriktning natur så var det inte mycket nytt jag fick höra, mer en repetion. Dock var föreläsningen inspirerande :)


När jag for in i morse tog jag det extra lungt över skogen, för det kryllade av rådjur. När jag for hem hade jag väl inga större funderingar på djur bara medveten om att de finns där. Strax före Bovik klampar det upp två älgar!!! Ja å inte fanns kameran med heller *suck* Älgar mitt på ljusa dan!! måste bero på att jägarna börjat röra om i skogen, så det gäller att ha ögonen med sig, vill ju inte ha en sån i bilen, jag skulle gärna vilja gosa med en, men inte på det viset =)

 Var nog en liten tur morgon, för jag missade poliskontrollen de hade i Gävle oxå, de höll på ställa i ordnig sina prylar när jag for förbi :)))

Just nu är Marre och Lestat här å leker med mina odågor =) Fast för tillfället har de hittat KAlle under kökssoffan (katten) så nu är de samlade där =) Både Marre och Lestat har fått nosat igenom honom, men blidde nog lite för mycket så tog tillflykt under soffan.


Ja nu blir det bara till å softa tills jag får främande och då blir det lite fotojobb :)

Jag har även anmält mig till en fotokurs som kommer att vara här i Årsunda :) Kursen får jag som födelsedags present av gubben, snällt va....får jag ha mina pengar kvar till ullared, dit far vi på söndag natt och är åter hemma på måndag kväll

Av annica johansson - 30 september 2010 05:50

Ja det är med blandade känslor jag ska ta mig in till Högskolan i Gävle idag för en föreläsning om barn och natur.


Om jag räknat rätt så var det ca nio månader sedan jag var där och slet hjärnan ur led   och fick pippi på hjärnan....

Då jag skrev en C- uppsats om Hur kan man arbeta med ekologiska frågor i fsk och utarbetade ett arbetsmaterial om fåglarnas ekologi :)

För er som är intreserade så finns uppsatsen om ni följer länken nedan...


http://hig.diva-portal.org/smash/record.jsf?pid=diva2:282086


Det var självklart att jag ville gå på denna föreläsning som är idag och handlar om barn och natur. Natur och barn är just de två saker som står mig varmast om hjärtat. Jag hoppas innerligt att det blir en bra å givande föreläsning....


Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards