Alla inlägg den 5 september 2010

Av annica johansson - 5 september 2010 19:22

Ja nu har denna helg gått. Det har varit en fartfylld helg som startade i lördags med bröllop. Började fota vit 10 tiden, hem å käka lite, sen till strandbaden för att fota, sen till kyrkan, sen hem å byta fordon till cykel och till bysämjan, där jag blev kvar till kl 22, hem och pusta ut. Tänkte jag skulle packa å göra klart för utställningen på söndag, men sååå trött, stupade i sängen somnade nog innan huvudet hade landat helt...


Söndag morgon, klockan ringer 05, hua vad tidigt. På med kaffet, mata katter å hundar med det dagliga godiset, rökt skinka, kattkuddar och märgkex, helt företag å ge fyra katter å två hundar när ögonen knappt är öppnad...


For till Högbo, i god tid. Tur var det, dels så slapp jag bilköerna som blev strax efter min ankomst och skönt för Kelly som inte alls är van att vara i folksamlingar, hon var bra förskräkt den första tiden, men gick bättre å bättre.


Jag var inge nervös innan det var dax att gå in i ringen, men...kan tala om att inne i ringen kom nervositeten kan jag lova, darrade som ett asplöv mellan varven. Kelly skötte sig bra, med tanken på situationen, med mycke folk å hundar. Att springa å visa upp sig var väl ingen höjdare, så hon sprang både på tvären  längden någon gång :/ kan juvar så att hon kände av sitt asplöv till matte oxå :)

(kort på donnan kommer senare)


Vi kom dock på fjärde plats av sju st :)) Kritiken lyder:


Söt tik, med utmärkt huvud. En tanke, ljusa ögon. Utmärkta propotioner. Välkroppad för åldern. Goda vinklar fram, kunde ha bättre bak. Goda rörelser.

 

Har nu suttit vid datorn och försökt fått någon ordning på de ca 300 kort jag tog igår, har dock raderat en del, men får ta det i etapper så jag inte slänger nått av misstag. Har även provat att redegerat lite bilder :) Kul men tidskrävande... Men det var ett helt underbart bröllop på alla vis :)))

 

Dax att göra sig redo för tv-soffan. På återseende...

 

 

Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards