Alla inlägg under november 2010

Av annica johansson - 9 november 2010 06:41

I dag är det bara 0,2 grader ute. De har även lovat snö i dag, ja vi får väl se om de kommer något. Jag både vill ha snö och inte, det beror ju lite på vart temperaturen tänker hålla sig. Snöar det och det håller sig på någon minus, ja då är det helt ok, men tänker det bli plask å is vill jag inte ha den!!


Fördelarna med snön är att det blir ljusare och det blir inte så skitigt av hundar å katter :)


I dag jobbar jag till kl 13 sen har vi möte mellan 14-17 så det blir en heldag. Inte åker jag då hem den där lilla timmen där emmellan heller, fast jag bor så nära. Antingen tar jag bara en lugn stund eller så passar jag på å gör något praktiskt.



Önskar alla en superbra tisdag....

Av annica johansson - 8 november 2010 04:55

Ja i dag tror jag vintern har landat med sina -10 grader =)

Detta är ingen aktivitet jag rekomenderar i dag =)


JA i dag är man uppe med tuppen, har öppning på jobbet i dag. Känns lite tungt idag, brukar vara morgonpigg annars. Tor att helgens aktiviteter och värken är inblandad i min trötthet i dag. Jag har haft en underbar helg. Träffat många trevliga människor och hundar och vädret har ju vart så fantastiskt vackert :)


I dag har vi fotografering på jobbet, undrar hur det ska gå, lika spännande varje gång det händer =)




Av annica johansson - 7 november 2010 20:41

En super trevlig dag med MiniMax's hudliga var det idag, i det strålande solskenet :)


Vi tränade inkallning, godissök på backe och i träd, Kliva upp och sitta på stubbar, hundslalom, balansgång och kontakt med föraren, tror det var allt =)


    Måste busa lite mellan passen :))     Hummmm...ett godisträd :)   Men husse!!! vad gör du där borta????   Kommer det att hända nått nu?   Stor & liten  


Kelly blir trött av all aktivitet dessa dagar. hon har svårt att hålla ögonen öppna =)

   

zzzZZZZzzzzz.......  

Av annica johansson - 7 november 2010 20:32

  

I dag hade vi sötbesök med på kursen, sicken gobit :)))


Mycke vatten foto blidde det i dag...

           


Kände mig iaktagen.....

   

blåblå himmel =)


Delar av fotogänget....

 

hummm???? hur ska jag nu göra?? :))


Det var en underbar dag och så många trevliga människor som gör dessa tillfällen superkul :))       

Av annica johansson - 7 november 2010 08:06

God morgon världen, idag är tant Annica trötter.....


Ja har man inte å göra så skaffar man sig det :)

I dag blir det full huggning,, först fotokursen som börjar kl 10 till 12/13 tiden, har inte riktig koll på hur länge vi brukar hålla på :-S


Vi får väl se vad denna maskin kan hitta på idag då.  Denna bild är lånad från nätet så det är ju inte min, har ju den modellen, men min står ju ALDRIG på AUTO :-S För det är förbjudet att använda den på kursen, klart man är lydig då =) eller hur Lisa =)

Visst är det en härlig dag ,med klarblå himmel och sol, men jag har upptäckt att knäppa kort i denna skarpa sol inte är en hitt, men det ska väl gå det å, får väl krypa in i skuggan =)


Efter fotokursen är det dax för Kellys hundkurs som startar kl 13-15. Ja det blir en heldag utomhus. Underbart :)))

HAr lånat en skoteroverall av Monica, är nog bra att klä på sig genom kylan, är i detta ny -5 grader och jag ska vara ute hela dagen och har värk både här å där, då är det skönt med ett varmt plagg.

Ska nog köpa mig en egen sådan, kan inte begripa varför jag inte har någon. Det är ju så enkelt att dra på sig....


Nu är det dax att duscha och fixa matsäcken så jag överlever denna dag :)

Ha det gott....

Av annica johansson - 6 november 2010 16:35

Ja i dag var vi en hel hög hundägare som träffades för gemensam promenad i byn, Vindstilla och strålande sol var vädrvi hademed oss idag :)) Någon hade räknat att vi var 12 mattar och 15 hundar, Ingen dålig uppslutning det heller!!! ändå var det fler som var intresserad men hade hinder i dag :) Här kommer lite bilder från träffen...


         


Efter promenaden for jag till Fänja där ligan var å städade.

  Korvgrillning stod på dagordningen när jag kom...

  Tur regeringen var där å styrde upp =)))   Barnen lekte å hade kul....     

   Hittade ju lilla söta Udo oxå där, jag lekte en stund med honom men när han började lipa åt mig, tyckte jag att det fick räcka =))))


Kunde ju inte låta bli att knäppa på naturen heller :-S

            

Av annica johansson - 6 november 2010 06:54

....Är här och det innebär att det är dags för  här i Årsunda. Det ska bli roligt och vi får hoppas att det är många ekipage som kommer. Ser ut att bli en strålande dag.


Efter promenaden ska jag åka till Fänja å se hur det går för alla de som är där å ska flytta undan möbler å dyligt så de som ska hyra kan rusta å dona som de vill...

Skulle även vilja hinna med å göra något nyttigt här hemma oxå, men det beror lite på min rygg. Fick ett litet bakslag på den i går  


Ha en underbar dag.....

Av annica johansson - 5 november 2010 07:48

Ja när det väl händer nått, ja då händer allt. Vart så lungt ett tag på denna plats...


Först så började jag jobba efter min sjukskrivning. Det var en lugn start på jobbet, bara 2 barn. Det har både sina för- och nackdelar. Bra för in rygg och man inner med att göra lite praktiska saker, nackdelen är att det blir så lungt att det nästan blir tråkigt och an saknar den normala farten...


Kommer hem efter jobbet, tar lite kaffe och förbereder för kvällens valpkurs.Tar bilen och släpper hundarna i skogen så de får springa av sig.

Kommer hem och då har gubben fått en 100kg plåt över benen. Han skulle fixa med skomaskinen, en plåt skulle bort och han trodde den satt med fjädrar, vilket inte var fallet. Han satt på huk när luckan föll över hans ben.


Svärfar sjussade in honom till sjukhuset och röntgen. So tur var, var inget brutet, men han är regält blå på låret och en svullen fot och har naturligtvis väldans ont när han går.


Medans jag kopplar av me en kopp kaffe, ser jag en bil fara ner i diket.Visserligen aet börjat frysa på ute på asfalten, men detta är på grusväg och jag undrar naturligtvis hur detta kunde gå till.

Ser efter en stund vad det är för bil. Nu kommer elka Annica fram, har svurit åt denna bilist ett antal gånger och nu tycker jag att han kan gott ligga där, synd bara att han missade lyktstolpen      Han har väl som vanligt kommit i 190 kurvan och fått kast på bilen. Får ju vara glad tt inga djur eller barn fanns på vägen. Förbannad blir jag dock på dessa förare som inte har mer vett än denna.... Hoppas innerligt att han fått sig en läxa....


Jag for sedan i väg på valpkurs med Kelly. Det var jätte trevligt och så många söta och underbara hundar, ja, jag smälter gaska lätt när det gäller hundar i alla dess konstalationer. Det var en som jag inte skulle teka en sekund t ta hem om jag fick. En blandning mellan gråhunt och jämte på 17 veckor. Såååå bedårande söt och harmonisk :)))

Kelly blev förtjust i en rottis/labbe blandning :)


Träningen gick galant och kursledaren hade mycke vettigt att säga :)


Ja vid 20.30 var jag hemma igen och då var det bara te å plocka ihop å göra klart för  fredagen. Somnade som en stock gjorde jag...


Hoppas denna fredag blir lite normalare då.....


Önskar alla en trevlig helg....

Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Tidigare år

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards