Alla inlägg under september 2011

Av annica johansson - 5 september 2011 15:42

Ja inte är det mycket som går enligt planerna nu heller, låter kanske lite negativ nu. Kände mig pigg å allert i morse. Någonting hände med mig de sista timmarna på jobbet, blev sjukligt trött.


Planen var att ta hundarna till skogen direkt efter jobbet, men det stälde jag in omedelbart, hade fullt sjå att köra bilen hem den korta sträckan från jobbet :/ så varken vågade eller orkade ta mig till skogen.


På torsdagen hade jag planerat å fixat så jag kunde åka och fota lite nya alpackor

Men det fick jag avboka oxå :/ visserligen får jag ju klippa mig i stället då :) är på tiden. Räknar jag grovt så är det minst två månader sedan jag klippte mig och i normalfall så bör jag klippa mig var fjärde/femte vecka....


Fick även reda på att viltspårslägret som jag längtat till, har blivit flyttad och den dagen ska jag ha mina underbara kolekor här på middag :)


Kan nu i efterhand meddela att viltspårslägret blir av i alla fall :) Tänker man efter, kollar upp saker och planerar om lite så löser sig saker å ting, inte alltid men denna gång gjorde de det :)

 

Har hundpromenad med Årsundaligan inbokad på onsdag efter jobbet, jag väntar å ser hur det går med den planen. Har ju fått krångel med ischiasnerven, eller om det är nått annat, kan knappt gå mellan varven.


Alla roliga saker byts faktiskt ut mot andra roliga saker så då kan jag vara nöjd än då :) men i bland är jag lite envis och vill både äta kakan och ha den kvar =))


Kanske ska ta upp detta med att göra om tiden igen ;) 24 timmar på ett dygn och helgen startar redan på fredag :) Låter väl toppen det :)

Av annica johansson - 4 september 2011 09:46

Här kommer ett axplock av bilder från min tur på fyrhjulingen :) var ju så himla kul att åka. Men att det skulle bli sextimmars hade jag inte planerat. Var medveten om att det tog tid så jag vågade inte kolla klockan där på slutet. Finns fler vägar jag vill utforska och tur var väl att jag hoppade över många, annars hade väl jag kommit hem mitt i natten :)


         Lite lustigt med en postlåda mitt i skogen...


   Kom fram till detta, var nog ett tag sedan det huset stod upp =)


     Många stopp blev det för att plocka kantareller...


     Kul när man hittar lite storlek på svampen. 


       Ja vad säger man om denna??? är den lämnad med flit eller gick den sönder?


   Äntligen hemma och hundarna blev nöjda. Tänk om dom viste vad jag hade varit, utan dom!!!! Lite svårt att ta med dom på fyrhjulingen, men under min färd så blev min bil lagad så får ta dom på en tur sedan :)  

Snacka om att jag var slut i kroppen efter denna underbara dag. Men nu ska jag försöka hitta en till dag jag kan ägna mig åt att åka fyrhjuling och utforska de vägar jag inte han. Har jag tur, vilket jag sällan har kanske jag får till det nästa helg, förövrigt är ju helgerna fullbokade fler veckor framöver...


Fler bilder från denna tur finns på :

http://annica882.jalbum.net/

Av annica johansson - 3 september 2011 08:02

Ja det har jag allt som oftast. Inget undantag i dag, varför ändra på sig  


I dag var det meningen att vi skulle ha en kick off på jobbet men den har blivit framflyttad. Lite synd kan man tycka men man ska ju se det possitivt, nu får jag ju en dag då jag kan göra massa måsten och sådant jag vill. Ja med dom kategorierna så blir det ju troligtvis alldeles för mycket för att hinna med på en dag. Min erfarenhet säger så, men envis som en åsna jag är så planerar jag in en massa iaf och vet att om jag har tur så fixar jag en tredjedel av allt :)


Just nu bakas det morotskaka



Efter det så blir det pinocciotårta



Alexader fylde 15 bast i torsdags, så vi ska fira honom här på söndag.


Trädgården har ettt stort behov av att höststädas

Har ett land som blommorna ska grävas bort och göras om och alla dessa hemska krukor som blommorna dött i för länge sedan ska kastas.

Gräsmattan ska klippas och trimmen behövs motioneras.


Sedan behöver huset städas. Blött och fuktigt på mårnarna och kvällarna och med två hundar och fyra katter blir det lortigt, samt att alla fäller hår :/


Min kära mitchbitzi ska få bli lagad i dag :)  skönt att kunna åka utan att låta som en hel rallybil :) men det betyder att jag å min vän inte kommer ut i skogen tillsammans idag. Ja det är ju oxå en inplanerad sak, att åka ut i den juvliga skogen. Men fyrhjulingen står ju här å de var länge sedan jag umgicks med den :)

 

Ja det ska bli spännade å se vad som hinns med idag. Ska försöka väcka duracell kaninen i mig

Hej svejs.....

Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards