Alla inlägg den 23 juli 2010

Av annica johansson - 23 juli 2010 20:10

     Ja då har jag lämnat paradiset för denna gång, men det var ju inte helt svårt när det var svina kallt.


Meningen var att endast damerna skulle få följa med hem och grabbarna vara kvar med husse å ligan som är kvar till fredag. När jag hade packat bilen å frågade vilka som ville följa med hem? sa det pang och jag hade fyra hundar i min lilla bil. Jappe Å Jack som normalt brukar försöka gömma sig i blåbärsriset när det är dags att lämna paradiset, struntade i det idag, beror nog på grupptrycket som uppstod, för de blev nöjda när de fick kliva ur igen..  






Borta bra men hemma bäst brukar det heta. Det stämmer faktiskt, var så skönt att få lägga sig i sin egen säng och ta en siesta, lungt var det i huset oxå, bara en hund.  

Att få duscha, kändes som en lyx efter en vecka i stugan, med bara sjövatten. Pluss att i duschen fanns inga skrämmande gäddor, bara det gjorde mig glader...

   


Funderade om det inte var dax för att börja packa upp, men näääe känner mig slö, slapp och likgiltig...tar det imorgon ist...


Hungrig blev jag, vad ska man laga när man är slö, slapp och likgiltig??? Tittar i kyl å skafferi ett otal gånger utan att komma till någon slutsats. Under tiden jag funderar och magen kurrar har hundantalet ändrats.

Jag äget tre hundar, lämnar två i stugan och har nu tre hundar hemma???

Ja metematik har ju inte vart mitt favo ämne prexis och eftersom jag är så dålig på just den delen av matte så fick det duga med havregrynsgröt till fredagen middag :)


Lösningen på matteproblemet...

Är hunpiga åt Marius och Lestat, som är bror med Kelly. Dessa sötnosar ska få bo med mig till på söndag, medans deras kompis Marre är på utställning.

Jag, Kelly, Marius och Lestat önskar Marre lycka till :)

Att vara matte är kul att göra matte kan vara roligare än man  tror ;)

     

Av annica johansson - 23 juli 2010 07:26

Goder morgon om jag nu kan kalla dena morgon god   

I dag är det dax att lämna stugan och det brukar vara lite småtrist, men jag kan lova er att idag är det inte en sån dag.


Solen skiner, det blåser nordanvindar över Härnebosjön så det går gäss på den och håll i er för nu kommer morgontemperaturen   bara 10 grader kl 07


  

I går kväll satt vi å njöt av jurdgubbar i kvälssolen och det var minst 23 grader då runt kl 20. Snacka om temperaturfall   


I vilket fall som helst ska det bli skönt att komma hem å göra lite nytta. Efter ryggskottet för tre veckor sedan har jag inte gjort mycke nytta. Förvånansvär har det gått bra, jag som annars får nippran om jag inget gör  Vistt känner jag av ryggen, jag har dock kommit på vilka moment jag ska passa mig för så dett gäller att jag är duktig och inte utsätter mig för dom. Ska även gå till en person som kan hjälpa mig.


Det ska bli spännande å se hur Jappe och Jack kommer att reagera, när jag; Kelly och meja ska hem å de får stanna kvar. Husse kommer upp till stugan idag och ska vara här en vecka.


Varför jag tar hem Kelly är att jag ska få lite extra tid med henne i lugn och ro. Dags för lite lydnadsträning för hennes del. Visst lyder hon...men bara om hon vill!! hon kan titta på en å så springer hon åt ett annat håll men det synns på henne att hon hör mig, så det är dax för lite träning.


 Jag hoppas Årsunda har sol och värme åt mig när jag kommer hem under dagen 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Gästbok

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<<
Juli 2010 >>>

Länkar

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards